Kunststofwandtegels

Kunststofwandtegels

Kunststofwandtegels

Dumawall XL is een watervaste kunststof wandbekleding in groot formaat. De wandpanelen vallen op door de snelle en eenvoudige installatie. Dankzij het bijzonder groot oppervlak van de individuele panelen, bestrijkt u met slechts 1 een paneel een opmerkelijk breder stuk wand. Bovendien verlijmt u de massieve, uv-bestendige panelen vlot rechtstreeks op oude tegels.

Installatiemethode

Dit kan rechtstreeks op bestaande tegels.
Snel en handig, zonder droogtijd en zonder navoegen.

Op maat snijden, afkitten en klaar. De plafondhoge Dumawall XL panelen verlijmt u vlot rechtstreeks op oude tegels. Zo geeft u in geen tijd uw interieur een volledig nieuwe look.

Kunststofwandtegels

Onze panelen zijn beschikbaar op verschillende breedtes en dankzij ons tand- en groefsysteem, kan u ze moeiteloos en naadloos met elkaar verbinden. Zo kan u eender welke breedte overbruggen.

Uiteraard zijn onze tegels 100% watervast. Plaatsing in vochtige ruimtes vormt zodoende geen enkel probleem. Integendeel zelfs, dankzij het breder vlak van het individuele paneel is dit model uitermate geschikt voor gebruik in de douche of badkamer.

Eens geplaatst heeft de wand de natuurlijke uitstraling van een onvervalste egale afwerking. In geen tijd geniet u van een nieuwe wand zonder het ongemak van vuile of verbrokkelde cementvoegen.

Een belangrijk voordeel van dit product is de duurzaamheid. Dumawall XL biedt u een permanente interieuroplossing in droge en vochtige ruimtes.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog vragen heeft.