Metalen Deur

Metalen Deur

Stap 1

Kies je opstelling
Kies een van de verschillende opstellingen voor jouw metalen deur op maat, waarbij industriële kenmerken als rode draad zijn aangehouden. Elke opstelling kenmerkt zich door grote, glazen oppervlakken die zijn opgedeeld door slanke, aluminium profielen met een matte finish in grafietzwart. Door de brede keuze aan verschillende opstellingen die speciaal op maat worden gemaakt, is er voor ieder interieur de perfecte deur. Kies voor een echte blikvanger met de staatsdeur: deze wordt geplaatst zonder kozijn en beweegt middels het draaipunt op de boven- en onderkant van de deur in beide richtingen. Ook voor kleinere woningen met minder ruimte is een metalen schuifdeur op maat een mogelijk oplossing om een industrieel accent aan je interieur te geven. Uiteraard behoort ook de traditionele draaideur met kozijn tot een optie in het assortiment – met of zonder vaste panelen

Stap 2

Kies zij- of bovenpanelen (optioneel)
Indien de keuze valt op een draaideuropstelling is er nog de mogelijkheid om deze uit te breiden met panelen aan de boven- en/of weerszijden van de deur. Combinaties van draaideuren met zijpanelen kunnen geplaatst worden in een grootse entree waar ze de lichtinval maximaliseren. Een paneel boven de deur laat de ruimte hoger lijken een geeft tevens mogelijkheid om de opstelling volledig tot het plafond te laten doorlopen.
Een combinatie van draaideuren met zij- een bovenpanelen biedt de mogelijkheid om een stijlvolle roomdivider te creëren. Hiermee is het mogelijk een grotere kamer op te delen terwijl deze toch optisch groot lijkt door de lichtdoorlatende oppervlaken van de panelen.
Metalen Deur
Metalen Deur

Stap 3

Kies de glassoort
Het industriële maatwerk concept biedt keuze uit verschillende glassoorten zodat de deur volledig kan worden samengesteld naar jouw wensen en aansluit op het interieur. Kies voor transparant glas om de ruimtes in elkaar over te laten op en groter te laten lijken. Wil je dat de deur een meer opvallendere uitstraling heeft kies dan voor een deur met rookglas. Is dit te opvallend kies dan voor subtiel grijs om de perfecte sfeer te creëren. Indien je liever een scheidend element in de kamer hebt, kies je voor matglas dat de ruimte opdeelt en toch veel licht door laat.

Stap 4

Kies de greep
Eén van de vele voordelen van een op maat gemaakte deur is de mogelijkheden die het biedt tot personaliseren. Een handgreep naar keuze is de finishing touch van jouw samengestelde maatwerk deur. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste, lange bar-handgreep die optimaal aansluit bij het lijnenspel van de deur met vakverdeling. Een meer bescheiden, beugelvormige handgreep biedt optimaal gebruiksgemak in de industriële woonstijl. Bij sommige opstellingen is het mogelijk de deur zonder handgreep uit te laten voeren, waardoor de eenvoud en het pure karakter van de industriële stijl optimaal tot zijn recht komt.
Metalen Deur
Kom langs voor je gratis offerte!
Metalen Deur
Metalen Deur
Metalen Deur
Metalen Deur
Metalen Deur
Metalen Deur