Traprenovatie

Wil je jouw trap snel en eenvoudig verfraaien of is je trap toe aan een complete facelift? Met de CanDo Traprenovatie concepten heb je altijd een passende oplossing bij de hand!

Het gemak van laminaat……

CanDo traprenovatie laminaat is beschikbaar in verschillende decoren. De treden hebben een duurzame afwerking, zijn geschikt voor intensief gebruik en staan garant voor jarenlang plezier. Bijzonder, mooi en de zekerheid van een jarenlange garantie! Het laminaat van CanDo is bovendien eenvoudig te onderhouden met een laminaatreiniger.

Traprenovatie

Overzettrede

Met deze overzettreden geef je de huidige trap een compleet nieuwe uitstraling. Door de extra brede trede van 130 cm is het ook mogelijk de draai in je trap te bekleden. Deze overzettrede is ook geschikt voor het bekleden van grotere traptreden. Kies je decor en na montage is de klus geklaard! Je hoeft de oude trap niet volledig ‘kaal’ te maken, dat scheelt veel voorbereidingstijd. De overzettreden passen prima op beschadigde treden en zelfs op scheve treden. Traprenovatie is dan ook een echte doe het zelf klus. Het meten en op maat zagen van de trede is namelijk mogelijk voor iedere klusser met behulp van de “trapspin”, een handig meethulpmiddel van CanDo.

15 jaar garantie bij intensief huishoudelijk gebruik. Het onderhoud van je gerenoveerde trap is praktisch en eenvoudig. Je mag de traptreden licht-vochtig reinigen; vergelijk het met het onderhoud van een laminaatvloer.

Stootbord

Stootborden zijn de verticale delen tussen de traptreden en worden gebruikt bij een dichte (gesloten) trap. Stootborden zorgen voor meer stevigheid en ‘sluiten’ de trap af zodat er geen vuil of stof onder de treden kan komen. Deze stootborden  kun je mooi combineren met een overzettrede in dezelfde kleur of kies juist voor contrast op je trap. De stootborden zijn verpakt per 3 stuks. Het plaatsen van stootborden doe je gemakkelijk zelf.

Traprenovatie
Traprenovatie

Kantband

Met dit kantlaminaat  werk je de zijkant van de trap netjes af met hetzelfde decor als de overzettreden. Je knipt het kantlaminaat eenvoudig op maat om ook de zijkant van de trap netjes te bekleden.

Afwerkprofiel

Voor een naadloze aansluiting tussen de trap en de verdieping gebruik je een afwerkprofiel. Dit afwerkprofiel bestaat uit een trapneus  en een aluminium profiel. Dit afwerkprofiel zorgt er pas echt voor dat je traprenovatie volledig is en dat jouw doe het zelf project er uit komt te zien als het werk van een echte professional!

Traprenovatie
Traprenovatie

Open trapprofiel

Met het open trapprofiel werk je de achterzijde van je open trap naadloos af. Het renoveren van een open trap is eenvoudig zelf te doen met overzettreden  in combinatie met dit open trapprofiel in dezelfde kleur  voor een volledige afwerking.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog vragen heeft. 

Montage