Vitra V-Care Comfort

De VitrA V-care Comfort  is de meest uitgebreide douchewc die een subliem design en uitgebreide functies herbergt. Met de V-care douchetoilet bent u verzekerd van de allernieuwste technieken op het gebied van douchewc’s. Comfort en hygiëne komen prachtig samen in deze douchewc die lijkt op een normaal toilet!

Vitra V-Care Comfort

Met de afstandbediening kunt u de douche wc geheel en al naar uw eigen wensen instellen; het soort waterstraal, de kracht van de straal, de temperatuur en de föhn. De V-care van VitrA is bovendien uitgevoerd in een rim-ex versie waardoor de wc eenvoudig schoon te houden is en bacteriën geen kans krijgen.

Maar ook aan geurzuivering is gedacht, die automatisch start als de gebruiker plaatsneemt.

VitrA zet met de V-Care de standaard op het gebied van de moderne douchewc. De V-Care ziet er uit als een normaal toilet, maar herbergt uitgebreide comfortfuncties. En doordat het design zo subliem is, past het in elke badkamer of toilet. Er is ook gedacht aan de hygiëne, van de V-Care. Uitgevoerd met een randloze (RimEx) toilet, maakt het reinigen eenvoudig en grondig.
De comfortfuncties op de Vityra V-Care zijn uitvoerig. Zo kun je de temperatuur van het water, de föhn, de verwarmde bril (V-Care Comfort) aanpassen naar wens. De speciaal ontworpen Jet sproeier is in te stellen op maat en de massagemenu’s (vitra V-Care Comfort versie) die zorgen voor het oscilleren en pulseren van de waterstraal, brengen een prettige en grondige reiniging. En wanneer de sensor in de zitting wordt geactiveerd, begint automatisch de geurafzuiging. Alle functies zijn aan te sturen via de losse afstandsbediening, die men ook op de muur kan plaatsen.
Met de keuze van een goedkopere basisversie en een luxe comfortfunctie, is er voor iedereen wel een betaalbare douchewc.

Vitra V-Care Comfort
Vitra V-Care Comfort

Alle basisfuncties van reinigen zijn ook aan te sturen via de zijkant van de toilet. Ook kunt u op de zijkant van de douchetoilet de bidetdouche uitzetten. Wij adviseren – vanwege het gemak – altijd de douche-wc aan te sturen via de handige afstandsbediening.

Tijdens een stroomonderbreking kunt u de VitrA V-Care gebruiken als een normaal toilet. De bril en zitting kunt u handmatig openen, alleen zullen de douchewc functies niet werken tot dat de stroom is hersteld

Als de stroom uitvalt, zullen de douchewc functies zoals de sproeier, de verwarmde bril en de föhn + geurafzuiging stoppen met werken.

Als de spoeier actief is, zal deze stoppen met water sproeien en blijven steken uit de bril tot dat de stroom weer is hersteld. U hoeft de sproeier niet terug te duwen.

Vitra V-Care Comfort

Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog vragen heeft.